Przyjaciele

Karolina Tuz
Wokalistka, aranżerka, producentka muzyczna, dyplomowana pianistka i kompozytorka. 4 września 2009 miała miejsce premiera jej debiutanckiej płyty – POLA LAWENDOWE.

Współpracuje ze Stowarzyszeniem MOTYL od początku jego istnienia. Akompaniuje niepełnosprawnym wokalistom od 1. Dolnośląskich Prezentacji Wokalnych Dzieci i Młodzieży Niepełnosprawnej (1995), najpierw u boku Ojca Włodzimierza Czernisza, a od 11 lat wraz z zespołem SYMBOLLIKA, grającym pod jej muzycznym kierownictwem.
SYMBOLLIKA wielokrotnie towarzyszyła wokalistom niepełnosprawnym na przeglądach i festiwalach w Lubsku, Środzie Wlkp., Ciechocinku i w Zakopanem, gdzie Karolina aranżowała utwory wykonywane przez podopiecznych fundacji „Pro Artis” Andrzeja Brandstaettera. W grudniu 2009 Wałbrzych Gospel Chór wykonał trzy koncerty pn.: SKRZYDLATE KOLĘDY w oryginalnych aranżacjach Karoliny, napisanych specjalnie dla tego wyjątkowego „Niepospolitego Ruszenia Wokalnego”.

CO NOWEGO?
V GaleriON

Wracamy do naszego GaleriON-a! Dostaliśmy finansowego "kopa" od Urzedu Marszałkowskiego i (...)

Dodano: 13 maja 2018